Vinkveld med vintvillingane Reidar & Robert

Vintvillingane Reidar og Robert tek med seg gode viner frå den eksklusive vinkjellaren på Park Hotel.

14. mars inviteres du til ein litt annleis Afterwork på Hangurstoppen Restaurant. Det er klart for ein kveld i vinens ånd med «Vintvillingane» Reidar & Robert Johansen.
Begge er utdanna vinkelnarar og jobbar på Park Hotel Vossevangen, der dei til dagleg styrer restauranten og den prisbelønna vinkjellaren som har fått utallige prisar i inn- og utland.

Fokuset frå vinkjelleren på Park er på «reine» og balanserte vinar som viser druas eigenskapar i samspel med historie, tradisjon og geografi. For å kunne nyte vinen må ein forstå vinens oppbygging. Reidar og Robert skal dele smake-teknikkar og korleis ein går fram for å forstå vin på ei ny måte.

Kvelden består av:

  • 2,5 timer saman med "Vintvillingane" Reidar og Robert Johansen, der ein saman smaker på 6 ulike glas med vin (1 musserande, 2 kvite og 3 raude).
  • Tur/retur gondol.
  • 1 Fjellplanke per gjest

Prisen for denne innhaldsrike vinkvelden er kroner 990,-

Kun 50 plasser, så her er det fyste mann til mølla.

Kjøp billett

Dette er eit nytt konsept som me ynskjer å teste. Og kven veit - kanskje du vil sjå meir til vintvillingane på Hangurstoppen seinare?

Andre arrangementer

13. des - 18. apr

Afterwork

Ei god avslutning på arbeidsveko og ein kick-start på helga!
27. des - 23. feb, 10:00

Carvingkurs

Carvingkurs for vaksne
4. jan - 19. apr

Afterski

Kvar laurdag!