Tilbod & pakker

Scandic Hotel + skikort

Bestill skipakke med hotell og heiskort. Nye Scandic Hotel og Voss Gondol ligg vegg i vegg på togstasjonen. Gondolen fraktar deg til fjells (820 m.o.h.) på under 10 min.

 

Velkomen til alpebygda Voss. Bu på nye Scandic hotell og stå på ski i Norges beste skiterreng!

Nye Scandic Voss har 215 rom, Haik Grill & Bar med uteservering samt flotte og fleksible møtefasiliteter. Med sin sentrale beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, og som bygdas største hotell, er Scandic Voss ein naturleg møteplass for både lokalbefolkning og turistar. Hotellet har treningsrom og badstue – ein perfekt avkobling etter en lang dag i skibakken.

 

Spesialtilbudet inkluderar:

 • Spesialpris på overnatting i helg og midtveke inkludert frokost 
 • Skikort for vaksne og ungdom frå 13 år*
 • Gondolen er inkludert i alle heiskort

Bruk bookingkode 792SKI3 ved bestilling

*Barn 0 - 6 år kjører gratis på ski og gondol. Skipass til barn/ungdom 6-12 år kjøpes i resepsjon og er ikkje inkludert i tilbudet.

Bestiller du ei natt inkluderar dette 1-dagarskort per vaksen/ungdom, som kan nyttast valgfritt ankomst- eller avreisedag. Bestiller du to netter inngår 2-dagarskort osv.

 

Book din skiopplevelse her

 

Covid-19​

Me er avhengige av å jobba saman med dykk for å skapa gode opplevingar på ski i vinter. Det viktigaste me krev frå deg som gjest, før du tek skia fatt, er at du spør deg sjølv: Er eg sjuk? Er eg i karantene? Svarer du ja på eit av desse skal du ikkje besøka Voss Resort/Voss Gondol. Me er heilt avhengige av at folk som har symptomer, er sjuke eller i karantene, held seg heime.  

Me har utarbeida gode smitteverntiltak for heile anlegget. Les desse før du kjem og følg elles skiltinga i anlegget. 
 

Les meir her!

Andre kampanjar

 • Midtvekekupp hytter Bavallstunet

  30% rabatt på overnatting i hytter og leiligheter i midtveke. God plass i løypene! Tilbudet gjeld ved bestilling innan 30. april.

  Les meir og book no »
 • Weekendkupp hytter Bavallstunet

  20% rabatt på overnatting i hytter og leiligheter i weekend. Tilbudet gjeld ved bestiling fram til 30. april.

  Les meir og book no »
 • Scandic Hotel + skikort

  Bestill skipakke med hotell og heiskort. Nye Scandic Hotel og Voss Gondol ligg vegg i vegg på togstasjonen. Gondolen fraktar deg til fjells (820 m.o.h.) på under 10 min.

  Les meir og book no »
 • Voss Vandrarheim + skikort

  Skipakke med overnatting og frukost på Vandrarheimen, med heiskort i Voss Resort. Vandrarheimen finn du 800m frå Voss Gondol.

  Les meir og book no »
 • Fleischer's Hotel + skikort

  Bestill skipakke med hotell og heiskort. Fleischer's Hotel og Voss Gondol ligg på Voss stasjon. Gondolen fraktar deg til skianlegget på under 10 min.

  Les meir og book no »
 • Early bird - spar 25% på overnatting

  Bestill overnatting før 1. april og få 25% på opphald i mai og juni.

  frå kr 1800,-

  Les meir og book no »